فروش مواد پلیمری

بازار جهانی پلیمرها در حال رونق است زیرا پلیمر یکی از رایج‌ترین محصولات شیمیایی است که تقریباً در تمام صنایع از جمله صنایع پزشکی، هوافضا، بسته بندی، خودروسازی، ساخت‌وساز و لوازم الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل عملکرد عالی، وزن سبک، مقرون به‌صرفه بودن و پلیمرها اغلب به‌عنوان جایگزینی برای اقلام ساخته شده از فلز و مواد معدنی استفاده می‌شود.  براس اطلاعات بیشتر در مورد فروش مواد پلیمری با شرکت آتکو تماس بگیرید.

یکی از عوامل اصلی رشد فروش مواد پلیمری، افزایش تقاضا در چندین صنعت مصرف نهایی است. عامل اصلی که بازار پلیمرها را به حرکت در می‌آورد، افزایش تقاضا برای آن‌ها در بخش‌های مختلف است. این پلیمر برای طیف وسیعی از کاربردهای مصرف کننده نهایی در صنعت به دلیل انواع ویژگی‌های سودمند مناسب است. به دلیل استحکام، سفتی و انعطاف پذیری زیاد در اسباب بازی‌ها، ورزش ها و مد استفاده می‌شود. از آن‌جایی که امکان شکل دهی و بسته‌بندی ساده محصول را فراهم می‌کند. محصولات مبتنی بر پلیمر مقاومت در برابر لرزش الکتریکی را نشان می‌دهند، اگرچه به صورت الکترواستاتیک شارژ می‌شوند.

پلیمرها چیست؟

پلیمرها نوع خاصی از مواد شیمیایی هستند که با وزن مولکولی بالا مشخص می‌شوند. علاوه بر این، آن‌ها ساختار خاصی دارند: آن‌ها از واحدهای تکراری به نام مرس تشکیل شده‌اند. وزن مولکولی بالا به این معنی است که جدا شدن یا اتصال یک مرکب به‌طور قابل توجهی خواص شیمیایی و فیزیکی ترکیب را تغییر نمی‌دهد. این یک تفاوت مهم با الیگومرها است – در مورد آن‌ها، چنین تغییری می‌تواند منجر به نقطه ذوب متفاوتی شود.

پلیمرها در درجه اول با پلاستیک مرتبط هستند. با این حال، در واقعیت، این گروه از ترکیبات بسیار گسترده‌تر هستند. علاوه بر پلیمرهای مصنوعی که بلوک‌های سازنده پلاستیک هستند، پلیمرهای طبیعی نیز وجود دارند که در طبیعت رایج هستند. برای اطلاعات بیشتر در مورد فروش مواد پلیمری به خواندن ادامه مقاله بپردارید.

خواص شیمیایی پلیمرها

هر پلیمر ممکن است ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را داشته باشد. با این حال، می‌توان چندین ویژگی شیمیایی پلیمرها را که در همه آن‌ها مشترک است، تشخیص داد. این موارد به شرح زیر است:

مقاومت در برابر مواد شیمیایی. به‌عنوان مثال، پلاستیک های مورد استفاده برای بسته‌بندی با مواد شیمیایی موجود در آن‌ها واکنش نشان نمی‌دهند.

عایق برق و حرارت. پلیمرها عایق های خوبی هستند. از این‌ها است که مواد مورد استفاده برای لایه‌های محافظ روی کابل‌ها یا برای سوکت‌های برق تولید می‌شود. خواص آن‌ها در رابطه با مقاومت حرارتی به این مواد اجازه می‌دهد تا در خانه ها استفاده شوند.

استحکام بالا در عین سبک بودن برخی از پلاستیک‌ها حتی قادر به شناور شدن هستند.

آسان برای پردازش. پلیمرها را می‌توان به روش‌های مختلفی پردازش کرد – آن‌ها را می‌توان به لایه‌های نازک (مانند الیاف نساجی) و ساختارهای ستون فقرات جامد تبدیل کرد. آن‌ها را می‌توان به راحتی در یک شکل خاص تشکیل داد.

عوامل رشد

در گذشته، کالاهای پلیمری پس از استفاده دور ریخته می‌شدند که باعث افزایش مقدار زباله‌هایی شد که در محل‌های دفن زباله انباشته می‌شد و اثرات منفی زیست‌محیطی داشت. سازندگان پلیمرها با گذشت زمان شروع به استفاده از روش‌های مکانیکی و شیمیایی پیشرفته برای بازیافت این کالاها کرده‌اند. از آن‌جایی که در طول تولید کمتر از مواد خام جدید یا تازه استفاده می‌شود، استفاده مجدد از مواد پلیمری مزیت قابل توجهی در کاهش هزینه‌های ساخت دارد. از این رو، روند اصلی در صنعت پلیمر به سمت استفاده بهینه از منابع از طریق بازیافت منابع پلیمری برای کاهش ضایعات و ایجاد یک محیط پایدار است.

افزایش تقاضا برای فروش مواد پلیمری

با توجه به ویژگی‌های سودمند متعدد، پلیمر برای طیف وسیعی از کاربردها در صنعت مصرف نهایی مناسب است. علیرغم استحکام و سختی کم، به دلیل شکل‌پذیری عالی و مقاومت در برابر ضربه قوی، بر خلاف شکستگی، کشش خواهد داشت. محصولات مبتنی بر پلیمر عایق الکتریکی بسیار خوبی دارند و در برابر لرزش الکتریکی مقاومت می‌کنند، اما خطر بار الکترواستاتیکی را نیز به همراه دارند.

چندین بخش از جمله خودرو، برق و الکترونیک، مواد غذایی و آشامیدنی و اقلام مصرفی در نتیجه این ویژگی‌ها بیشتر به فروش مواد پلیمری وابسته می‌شوند. تقاضای رو به رشد، که چشم‌انداز آینده آن را نیز تضمین می‌کند، موقعیت فروش مواد پلیمری را مثبت‌تر می‌کند. تولیدکنندگان خودرو به منظور افزایش کارایی، بر سبک‌تر کردن وسایل نقلیه خود تمرکز می‌کنند.

بیشتر بدانید: تولید و فروش مواد پلیمری – عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی –  بهترین خط تولید مواد غذایی –انواع روش‌های کنترل کیفیت – خلاقیت در فروش مواد غذایی

از مزایای فروش مواد پلیمری می‌توان به وزن سبک، سهولت ساخت، آب بندی و خواص سفتی آن اشاره کرد. استفاده از پلیمرها در صنایع غذایی و آشامیدنی در نتیجه افزایش تقاضای تولید مواد برای بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی به سرعت در حال افزایش است. برای کاهش خطر آلودگی مواد غذایی و از دست دادن کیفیت، تولیدکنندگان بسته‌بندی‌هایی را ترجیح می‌دهند که موثر باشند. پلیمر به دلیل انعطاف‌پذیری در برابر فشار فیزیکی، دوام، انعطاف‌پذیری بسته‌بندی و سادگی شکل محصول، بیشتر در اسباب بازی‌ها، ورزش‌ها و مد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افزایش تقاضا برای پلیمرهای زیستی

پلاستیک‌های زیستی به طور کامل یا بخشی از منابع بیولوژیکی که قابل تجدید هستند تولید می‌شوند. به‌عنوان مثال، فرآوری نیشکر منجر به تولید اتیلن می‌شود که متعاقباً برای تولید پلی اتیلن مورد استفاده قرار می‌گیرد. اسید لاکتیک و سپس پلی لاکتیک اسید ممکن است با پردازش نشاسته ایجاد شود.

پلیمرهای پایه زیستی برای کاهش مصرف انرژی جهانی، کاهش انتشار کربن و حفاظت از محیط زیست ایده آل هستند. در نتیجه، بسیاری از کسب‌وکارها به این جایگزین پلاستیکی فوق‌العاده روی می‌آورند زیرا هم برای مصرف‌کنندگان و هم برای مشاغل بسته‌بندی مفید است. هم‌چنین مهم است که بدانیم اجزای کربن تجدید پذیر در پلیمرهای زیستی مانند پلی اتیلن مبتنی بر زیست گنجانده شده است. این یکی از دلایل کلیدی است که بسیاری از شرکت‌ها به جای سوخت‌های فسیلی، به پلاستیک‌های مشتق‌شده از زیست‌مواد روی می‌آورند. یک پلاستیک با پایه زیستی در پایان چرخه زندگی خود به اتمسفر باز می‌گردد، اما هیچ دی اکسید کربن اضافی در جو آزاد نمی‌کند.

ساخت: مواد و فرآوری فروش مواد پلیمری

پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه سرامیک و فلزات صورت گرفته است، این حوزه پلیمرها است که انفجاری در حال پیشرفت را تجربه کرده است. پلیمرها از جایگزینی ارزان برای محصولات طبیعی به ارائه گزینه‌های باکیفیت برای کاربردهای مختلف تبدیل شده‌اند. پیشرفت‌های بیشتری در حمایت از اقتصاد در سال‌های آینده قابل انتظار است.

پلیمرها از نفت مشتق می‌شوند و قیمت پایین آن‌ها ریشه در فراوانی مواد اولیه، نبوغ مهندسان شیمی که فرآیندهای تولید را ابداع کرده‌اند، و صرفه‌جویی در مقیاسی که با افزایش استفاده همراه بوده است، دارد. کمتر از 5 درصد از بشکه نفت برای پلیمرها استفاده می‌شود و بنابراین احتمالاً نفت به‌عنوان ماده خام اصلی برای آینده باقی خواهد ماند. پلیمرها بخش با ارزش افزوده بالایی از نفت را تشکیل می‌دهند و منجر به افزایش رقابت بین المللی در تولید مواد کالایی و هم‌چنین ترموپلاستیک‌های مهندسی و پلیمرهای ویژه شده‌اند.

پلیمرها در حال حاضر در تعداد و تنوع زیادی تولید می‌شوند. پلیمرها به‌عنوان بسته‌بندی فیلم، قالب‌های جامد برای قطعات بدنه خودرو و قاب‌های تلویزیون، کامپوزیت‌ها برای چوب‌های گلف و قطعات هواپیما (فریم هوا و هم‌چنین داخلی)، فوم‌ها برای عایق یخچال، الیاف برای لباس و فرش، چسب‌هایی برای چسباندن استفاده می‌شوند. هر چیزی، لاستیک برای لاستیک‌ها و لوله‌ها، رنگ‌ها و سایر پوشش‌ها برای زیباسازی و افزایش عمر مواد دیگر، و هزاران کاربرد دیگر.

چه نوع پلیمرهایی وجود دارد؟

همه پلیمرها را می‌توان بر اساس چندین معیار تقسیم کرد، به‌عنوان مثال. بر اساس منشاء، ساختار و شکل و آرایش مولکول‌هایشان.

بر اساس منشأ آن‌ها، پلیمرها می‌توانند:

مصنوعی، یعنی به‌طور کامل از طریق سنتز شیمیایی از مونومرها تولید می‌شوند.

طبیعی، یعنی توسط موجودات زنده تولید می‌شوند. این‌ها شامل سلولز، پروتئین یا اسیدهای نوکلئیک هستند.

طبیعی است اما توسط واکنش‌های شیمیایی اصلاح شده است، به‌عنوان مثال. استات سلولز یا نشاسته اصلاح شده پلیمرهای اصلاح شده هستند.

انواع مختلف پلیمرها را نیز می‌توان بر اساس ساختار زنجیره‌ای آن‌ها تشخیص داد. در میان سایرین، پلیمرهای خطی، منشعب، نردبانی یا اتصال عرضی وجود دارد. علاوه‌بر این، مولکول‌های پلیمری می‌توانند شکل‌های غیرعادی، شبیه به حلقه‌های زنجیره‌ای یا درخت داشته باشند.

طبقه‌بندی دیگر بر اساس تعداد مرهای مختلف در یک زنجیره است. اگر زنجیره از یک نوع مرس تشکیل شده باشد، یک هموپلیمر است. اگر دو یا بیشتر از آن‌ها وجود داشته باشد، به چنین ترکیباتی کوپلیمر می‌گویند.

بیشتر پلیمرها ترکیبات آلی هستند. با این حال، گروه نسبتاً بزرگی از پلیمرهای معدنی وجود دارد، یعنی پلیمرهایی که حاوی ترکیبات کربنی نیستند. این‌ها عبارتند از پلی سولفیدها، پلی سیلوکسان‌ها یا پلی فسفازن‌ها.

بیشتر بدانید: عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی – عوامل موثر بر موفقیت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی – وظایف کنترل کیفیت صنایع غذاییخرید مواد پلیمری

جمع‌بندی

ما در این مقاله در رابطه آشنایی با پلیمرها  و انواع پلیمرها و ساختار آن‌ها مطالبی را ارائه نمودیم امیدواریم برای شما مفید بوده باشد برای اطلاعات بیشتر در مورد فروش مواد پلیمری با کارشناسان شرکت آتکو تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *