فروش در صنایع پلیمیری

از پلیمرهای صنعتی در تولید پلاستیک، الاستومرها، الیاف مصنوعی و چسب استفاده می‌شود. روش‌های زیادی برای طبقه بندی این ترکیبات وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر از فروش در صنایع پلیمیری به خواندن ادامه مقاله بپردازید.

اصطلاح پلیمر معمولاً در صنعت پلاستیک و کامپوزیت استفاده می‌شود و اغلب به‌عنوان مترادف پلاستیک یا رزین استفاده می‌شود. آن‌ها در کالاهای معمولی خانگی، در لباس و اسباب بازی، در مصالح ساختمانی و عایق، و در بسیاری از محصولات دیگر یافت می‌شوند.

پلیمر هم به دست انسان ساخته شده است و هم به صورت طبیعی وجود دارد. برای مثال، لاستیک یک ماده پلیمر طبیعی است که سال‌های سال است مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارای ویژگی‌های الاستیک عالی است که نتیجه یک زنجیره پلیمیری مولکولی ایجاد شده توسط طبیعت است.

رایج‌ترین پلیمر طبیعی روی زمین سلولز است، یک ترکیب آلی که در دیواره سلولی گیاهان یافت می‌شود. برای تولید محصولات کاغذی، منسوجات و سایر مواد مانند سلفون استفاده می‌شود.

پلیمرهای مصنوعی شامل موادی مانند پلی اتیلن، رایج‌ترین پلاستیک در جهان است که در اقلام مختلف از کیسه‌های خرید گرفته تا ظروف نگهداری، و پلی استایرن، ماده‌ای که برای ساخت بسته‌بندی بادام زمینی و لیوان‌های یکبار مصرف استفاده می‌شود، یافت می‌شود. برخی از پلیمرهای مصنوعی انعطاف پذیر هستند (ترموپلاستیک)، در حالی که برخی دیگر به طور دائمی سفت و سخت هستند (ترموست). برخی دیگر دارای خواص لاستیک مانند (الاستومر) یا شبیه الیاف گیاهی یا حیوانی (الیاف مصنوعی) هستند. این مواد در انواع محصولات، از مایو گرفته تا تابه‌ها یافت می‌شوند.

چه چیزهایی یک پلیمر خوب را می‌سازد؟

در دنیای فروش در صنایع پلیمیری امولسیونی، لاتکس‌های اکریلیک ساخته شده از مونومرهای متیل متاکریلات و بوتیل آکریلات، مقاومت بهتری در برابر اشعه ماوراء بنفش نسبت به آن‌هایی که از استایرن و بوتادین ساخته می‌شوند، نشان می‌دهند. علاوه بر عملکرد اشعه ماوراء بنفش، لاتکس‌های استایرن-اکریلیک مقاومت بیشتری در برابر آب، مقاومت در برابر سایش و سختی ارائه می‌دهند که آن‌ها را برای پوشش‌های صنعتی، پوشش‌های چوبی، پوشش‌های بتن، پرایمرها، چسب‌ها و رنگ مناسب می‌سازد. بایندرهای لاتکس استایرن-بوتادین برای کاربردهایی که نیاز به مقاومت عالی در برابر آب، پذیرش پرکننده بالا، تعادل خوب کشش و کشیدگی، و چسبندگی خوب ایده آل هستند.

مزایا و کاربردهای فروش در صنایع پلیمیری

پلیمرهای صنعتی به دلیل استحکام، تطبیق پذیری و سایر مزایا، به مواد انتخابی برای صنایع مختلف تبدیل شده‌اند. پلیمرهای صنعتی ترکیبات شیمیایی هستند که پلاستیک‌های همه کاره را تشکیل می‌دهند که می‌توانند برای تولید مواد مصنوعی برای ساخت و ساز، الکترونیک، هوا فضا، تولید و بسیاری از صنایع دیگر استفاده شوند.

مزایای فروش در صنایع پلیمیری

مقرون به صرفه

تولید پلیمرهای صنعتی ارزان است و طبیعتاً دارای خواص مفید بسیاری هستند که آن‌ها را جایگزین خوبی برای قطعات فلزی سنگین و گران قیمت می‌کند. آن‌ها هم‌چنین بسیار سبک‌تر از قطعات فلزی هستند و حمل و نقل را آسان‌تر و هزینه کمتری دارند. قطعات پلاستیکی نیز نسبت به فلز باعث اصطکاک و سایش کمتری بر روی تجهیزات و ماشین آلات می‌شوند و خطر آسیب و نیاز به تعمیر و نگهداری مداوم یا تعویض را کاهش می‌دهند.

مقاوم در برابر مواد شیمیایی و خوردگی

پلیمرهای صنعتی به‌طور طبیعی در برابر خوردگی مقاوم هستند. برخلاف فلز، پلیمرهای صنعتی برای محافظت در برابر خوردگی نیازی به پوشش یا خدمات اضافی ندارند. خوشبختانه، پلیمرها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که سطح و خواص مناسبی داشته باشند تا در برابر مواد شیمیایی نیز بسیار مقاوم باشند، در حالی که فلز برای داشتن این خاصیت باید فرآوری شود.

طرح‌های انعطاف پذیر

پلیمرهای صنعتی را می‌توان تقریباً در هر شکل یا طرحی به لطف قالب‌گیری تزریقی و سایر تکنیک‌های ساخت ایجاد کرد. قالب‌های تزریق را می‌توان در طیف گسترده‌ای از اشکال و طرح‌ها ایجاد کرد، به این معنی که پلیمرهای صنعتی نیز می‌توانند تقریباً به هر شکلی تبدیل شوند. قالب‌هایی که برای قالب‌گیری تزریقی مورد نیاز هستند نیز به‌طور قابل توجهی ارزان‌تر از برش فلز هستند و فرآیند زمان کمتری را می‌طلبد.

تطبیق پذیری

پلیمرها را می‌توان به طرق مختلف مورد استفاده قرار داد و به راحتی می‌توان آن‌ها را متناسب با نیازهای برنامه‌ها سفارشی کرد. بسیاری از اوقات، فلزات نمی‌توانند تمام الزامات یک محصول را برآورده کنند، با این حال، پلیمرهای صنعتی را می‌توان مطابق با نیازهای محصول سفارشی کرد. این می‌تواند از رنگ تا خواص فیزیکی مانند مقاومت در برابر دما متغیر باشد.

انواع پلیمرهای فروش در صنایع پلیمیری

پلیمرها به چند دسته طبقه بندی می‌شوند. طبیعی، مصنوعی، افزودن، تراکم، و بازآرایی رایج‌ترین هستند. پلیمرهای مشتق شده از طبیعت تمام پلیمرهایی که در طبیعت یافت می شوند، پلیمرهای طبیعی محسوب می‌شوند. لاستیک، پلی ساکاریدها، نشاسته، گلیکوژن و پروتئین‌ها تنها چند نمونه هستند.

پلیمرهای سنتز شده پلیمرهای مصنوعی یا مصنوعی در آزمایشگاه‌ها ایجاد می‌شوند و معمولاً حاوی مواد مشتق شده از نفت هستند. پلی استایرن، متیل پلی متاکریلات (اکریلیک)، پلی پروپیلن، پلی اتیلن و پلی وینیل کلراید شناخته شده‌ترین نمونه‌های این گزینه هستند. دسته‌بندی پلیمرهای مصنوعی این طبقه بندی پلیمیری امکان تولید طیف وسیعی از محصولات از جمله لوله‌های هیدرولیک، کیسه‌های پلاستیکی، مصالح ساختمانی، لاستیک‌ها و بسته‌بندی‌های پلاستیکی را فراهم می‌کند.

پلیمرها برای افزودن این ترکیب با افزودن مونومرها در یک زمان ایجاد می‌شود. پلی ساکاریدها که توسط مونومرهای مونوساکاریدها و پروتئین‌هایی که توسط مونومرهای اسید آمینه تشکیل می‌شوند، دو نمونه از این پلیمرها هستند. تراکم پلیمیری پلیمرهای متراکم با ترکیب دو مونومر مختلف و حذف یک مولکول اسید، الکل یا آب در طول فرآیند پلیمیریزاسیون ایجاد می‌شوند. سازماندهی مجدد پلیمر پلیمرهای بازآرایی نتیجه واکنش بین مونومرهای بازآرایی و ساختارهای شیمیایی آن‌ها در طول پلیمیریزاسیون هستند.

بیشتر بدانید: تولید و فروش مواد پلیمری – عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی –  بهترین خط تولید مواد غذایی –انواع روش‌های کنترل کیفیت – خلاقیت در فروش مواد غذایی

پلی اورتان نمونه‌ای از این موارد است. در نهایت، در نتیجه عمل آنزیم‌ها یا موجودات زنده، پلیمرهای زیست تخریب پذیر به زیست توده، آب و دی اکسید کربن تجزیه می‌شوند. آن‌ها را می‌توان در عرض چند هفته تحت شرایط ایده آل تخریب کرد. این ترکیبات مانند ترکیبات قبلی می‌توانند مصنوعی یا طبیعی باشند. خواص پلیمرهای زیست تخریب پذیر از منابع زیر مشتق شده است: تجدیدپذیرهای با منشاء گیاهی، مانند سلولز، ذرت و نیشکر. سنتز شده توسط باکتری؛ منابع فسیلی مانند نفت؛ پروتئین‌ها، کیتین و کیتوزان که از منابع حیوانی به دست می‌آیند. از این ترکیبات در ساخت کیسه، بسته‌بندی مواد غذایی، کالاهای مصرفی و گزینه‌های کشاورزی استفاده می‌شود.

نمونه‌هایی از پلیمرهای مصنوعی برای فروش در صنایع پلیمیری

قصد داریم نمونه‌هایی از پلیمرهای مصنوعی و طبیعی موجود برای فروش در صنایع پلیمیری را با هم مقایسه و نام ببریم. پلیمرها به دو نوع مصنوعی و طبیعی طبقه‌بندی می‌شوند. دانشمندان و مهندسان پلیمرهای مصنوعی را از روغن نفت تولید می‌کنند. نایلون، پلی اتیلن، پلی استر، تفلون و اپوکسی نمونه‌هایی از پلیمرهای مصنوعی هستند. پلیمرهای طبیعی را می‌توان از طبیعت استخراج کرد. آن‌ها اغلب بر پایه آب هستند. ابریشم، پشم، DNA، سلولز و پروتئین‌ها نمونه‌هایی از پلیمرهای طبیعی هستند.

لاستیک را می‌توان در طبیعت یافت و به‌عنوان لاتکس از بسیاری از گونه‌های درختی استخراج کرد. لاستیک طبیعی مشتق شده از لاتکس درختی اساساً پلیمیری متشکل از واحدهای ایزوپرن با مقداری ناخالصی است. انسان هم‌چنین می‌تواند لاستیک را ایجاد یا سنتز کند. انواع مونومرها از جمله ایزوپرن را می‌توان برای تولید لاستیک مصنوعی پلیمیریزه کرد. کار با لاستیک طبیعی سخت است و کیفیت و دوام پایینی دارد. معمولاً ولکانیزه می‌شود، که فرآیندی است که شامل حرارت دادن لاستیک در حضور گوگرد برای بهبود انعطاف‌پذیری، انعطاف‌پذیری و دوام آن است.

از آن‌جایی که مونومرهای مختلف را می‌توان در مقادیر مختلف ترکیب کرد، لاستیک مصنوعی دارای طیف وسیعی از خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی است. مونومرها را می‌توان خالص ساخت و گنجاندن ناخالصی‌ها یا مواد افزودنی را می‌توان با طراحی تنظیم کرد تا ویژگی‌های ایده آل را ارائه دهد. ولکانیزاسیون، که به‌عنوان پخت نیز شناخته می‌شود، یک فرآیند شیمیایی است که در صنعت لاستیک استفاده می‌شود که در آن زنجیره‌های پلی ایزوپرن مجزا از نظر شیمیایی به زنجیره‌های پلی ایزوپرن دیگر متصل می‌شوند. پیوند متقابل شیمیایی واقعی معمولاً با گوگرد انجام می‌شود، اما می‌توان از فناوری‌های جایگزین نیز استفاده کرد.

بیشتر بدانید: تولید و فروش مواد پلیمری – عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی –  بهترین خط تولید مواد غذایی –انواع روش‌های کنترل کیفیت – خلاقیت در فروش مواد غذایی

جمع‌بندی

ما در این مقاله در رابطه با پلیمرها و این‌که چگونه ساخته می‌شند و در دنیای امرز چه کاربردی دارند مطالبی را ارائه دادیم امیدواریم این مطالب برای شما مفید بئده باشد و هم‌چنین اگر سوالی در رابطه با فروش در صنایع پلیمیری دارید می‌توانید با ما در شرکت آتکو تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *